Slip for myggestik i 2023

4.4/5 - (8 votes)

Sæsonen for myggestik dækker største delen af året, og vi kender det alle sammen! Lyden af en myg i soveværelset, synet af en sværm af myg på terrassen og myg, der æder dig levende, når du bevæger dig ud i naturen. Er du på jagt, fisketur, sheltertur eller bare hjemme på terrassen, så er myg og myggestik bare altid irriterende. Men der er en løsning, hvor du ikke behøves at smøre dig ind fra top til tå.

Indhold

Kampen mod myg

I Danmark findes der cirka 30 forskellige arter af myg, der går under navnet stikmyg. Disse er altså myg, hvis mål blandt andet er at få fat på dit blod. Der er derfor god grund til at beskytte sig selv i mod de irriterende og kløende myggestik.

Bare på det danske markedet findes der et utal af myggemidler, der skal hjælpe dig i kampen mod myggestik og de blodtørstige insekter. Du kan få alt fra stearinlys til myggespray og creme, som du kan smøre på huden. Desværre er der bare ufattelig få, der lader til at virke ordentlig. Myggene er modstandsdygtige og lader sig ikke bare lige sådan skræmme af en smule citronduft. I modsætning til vores naboland, Sverige, så er er DEET ikke lovligt i samme mængder i Danmark. Mange kender den svenske Djungelolja, der er yderst effektiv mod myggestik, men den er desværre ikke tilladt at sælge herhjemme i Danmark.

Den usynlige mur

Men der findes en løsning, hvor du bliver fri for duftlys og en halvgiftig, kemikalieblanding af en myggespray. Thermacell har i kampen mod myg udviklet et apparat, der næsten giver dig en 21 kvadratmeter stor myggefri-zone. Det er ganske enkelt og helt ubesværet. Du skal bare huske det bærebare apparat og gaspatronerne til den, så er du kørende. I løbet af bare 10 minutter har du i henhold til producenter etableret en myggefri-zone. Hver gaspatron virker op til 12 timer og så kan du slukke og tænde for den, som du lyster.

Thermacell virker helt lydløst og er lugtfri, hvilket gør den ideel til at bruge den til en stille aften på terrassen med en god bog. Den er let og kompakt, hvorfor der i min optik ikke er nogen grund til ikke at medbringe den på dine næste sheltertur. Derudover kender jeg mange, der har haft stor fornøjelse af at bruge den på jagt- og fisketur, idet den netop er lydløst og lugtfri. Den fylder ikke meget, så den har nemt medbringes i en lomme. Så er det bare at tænde den og så kan du nyde din aften i jagttårnet – fri for myg og knot.

Sådan bruger du Thermacel

Brug Thermacel både når du er på jagt eller på fisketur til at skabe en luftfri, myggefri zone omkring dig.

Skriv et svar