Kom i kontakt

Min tilgang til sidens udarbejdelse er overvejende professionel, idet jeg har en professionel i jagt, fiskeri og outdoorbranchen. Siden 2015 har jeg arbejdet i butik netop med dette for øje, hvor service, ekspertviden og passion har været de drivende kræfter og det er ligeledes de kræfter, der står OutdoorSeason i dag.

OutdoorSeason kommer til udtryk på diverse social medier og i særdeleshed her på siden, hvorfor det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi skal samarbejde. Du kan få vist dit produkt frem gennem en grundig test af produktet i dets rette element eller få vist din virksomhed frem som annoncør, sponsor eller andet, som vil kunne falde dig ind.

Sidens grundsten ligger i troværdighed og det er derfor vigtigt for mig, at vores løsningen findes ved en naturlig og ærlig formidlingen, således OutdoorSeason følgere kan blive ved med at tilgå siden med stor troværdighed.
OutdoorSeason favner bredt og jeg forestiller mig derfor, at vores samarbejde kan fordele sig udover sidens forskellige kanaler eller vi kan koncentere os om enkelte – så længe vi kan finde en løsning, der er tilfredsstillende for alle parter.

Kontakt mig

Vil du vide mere eller har du en ide eller et ønske til et indlæg her på siden så skriv endelig til mig. Jeg er også altid vild med at høre jeres erfaringer, historier og oplevelser, som I har haft, så tøv ikke med at skrive til mig og vedhæft gerne et billede!

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Send mig en besked