Om mig

Hvorfor denne side?

Hver uge bruger to ud af tre danskere naturen og landskabet i Danmark til deres udendørsaktiviteter. Dagligt er 27% af danskerne ude i naturen. Men trods disse flotte tal, så viser tal fra Friluftrådet, at der stadig er et flertal af danskerne, 31%, der ikke bruger naturen på. Til sidst har hele 97% af danskerne vurderet deres sidste oplevelse i naturen som værende positivt.

Det er svært at gøre danskernes oplevelser i naturen meget bedre end det. OutdoorSeason har alligevel en målsætning om at få endnu mere danskere ud. Naturen byder på et væld af muligheder, og det behøves ikke kun at være for at dyrke fysisk aktivitet, at man søger ud i naturen. Nej, megen forskning viser, at afslapning, naturoplevelser og socialt sammenværd især vægter højt, når vi søger uden for byens grænser.

Med outdoorseason.dk har vi også et ønske om at dele vores passion, erfaring og kendskab i og omkring naturen, som vi kender den herhjemme. Om du er ny eller erfaren i naturen? Så håber vi, at vi kan belære dig og ikke mindst inspirere dig til at bruge naturen endnu mere.

Her på siden vil du kunne finde og læse meget mere omkring jagt, fiskeri samt outdoor og naturliv i almindelighed. Der vil løbende komme nye artikler, der vil indeholde alt fra test af haglgevær og fiskegrej til naturoplevelser og udendørsaktiviteter. Du vil kunne finde råd og anbefalinger til dit nye outdoorgrej samt meget meget mere.

Vi vil blot ønske dig velkommen, vi håber, at du vil tage rigtig godt imod siden og dens indhold. Derudover vil vi altid gerne høre, hvad I synes om outdoorseason.dk. Du er derfor altid velkommen til at kommentere på artiklerne eller skrive os en mail. God læselyst!