En god kaffe i naturen

5/5 - (2 votes)

Kaffeudstyr til at tage med ud i naturen er blevet bedre over de seneste år. Kaffebryggere til rejsen er blevet mindre, bedre og mere hårdføre. Dette ses specielt ved den lille Aeropress.

Når du ønsker kaffe på rejse, i naturen, på camping, på jagt eller lignende, så kommer kompakthed og vægt over automatisering.

Faktisk, så er noget af det vi allerhelst vil have er, at det skal være simpelt og godt! Derfor har vi lavet dig en lille liste over sager, som du skal have med dig, før du går ud af døren og køber dig en flad kaffe på tanken.

Indhold

Termokande med kop med varmt vand

En af de vigtigste ting er selvfølgelig en gang varmt vand, for ellers er der jo ikke meget varmt kaffe.

Du kan få disse i mange forskellige størrelser, men før du går ud og køber en ny, så kig lige bagerst i skabet, hvor der sikker allerede står en og samler støv. Den skal nemlig ud og i brug nu!

Har du ikke en termokande med kop, så vil vi helt sikkert anbefale dig at få dig sådan én, da den kommer til at gøre hele processen nemmere.

Kaffebryggeren

Når det kommer til kaffebryggeren, så vil vi simpelthen anbefalde dig at prøve Aeropress. Det er en faktastisk lille kaffebrygger i plastik, som er helt perfekt at tage med på tur! Inden for to minutter kan du have en kop kaffe færdig og klar til at nyde.

Du kunne også gå med en lille 1 kops stempel kande fra fx Bodum, som også vil gå helt an. Desværre er det sådan med stempelkanden fra Bodum, at den kommer til at dryppe efter brug. Vælger du alligevel denne, så vær opmærksom på, at glasset ikke går i stykker på farten.

Kaffen – Malet eller ej

I forhold til om kaffen skal være malet eller ej, så vil vi altid anbefale en frisk kværnet kaffe. I de tidlige mogenstunder, så er det simpelthen ingen ting, som en god frisk kop kaffe.

Derfor anbefaler vi som minimum, at du kværner kaffen, før du går ud af døren for at gå på jagt, eller hvad nu dagens eventyr nu måtte byde på.

Skulle dette være første gang at du forsøger dig med en frisk kop kaffen i naturen, så kan en formalet kaffe selvfølgelig også gå an.

Vi vil dog anbefale dig, at du kigger ind i en håndholdt kværn eller lignende på sigt.

Indlægget om kaffe er skrevet i samarbejde med Kaffeteriet.dk.

Skriv et svar