Nemmeste fiskeknuder

Er du ude på dybt vand, når det kommer til fiskeri og fiskeknuder? Eller måske du er lettere øvet og ønsker at have de meste basale fiskeknuder på plads? Vi tager her et kig på nogle fiskeknuder, der egner sig godt til fletline, monofil/nylon- og fluorocarbon fiskeliner.

Trilene knuden

Denne fiskeknude egner sig særdeles godt til især fluorocarbor- og monofil fiskeliner. Trilene er ganske basal, og med denne fiskeknude kan du hurtig og nemt kommer i gang med at fiske.

Her er en film af, hvor Berkley viser, hvordan du skal binde en Trilene fiskeknude.

Palomar fireline – fletline knude

Er det første gang, du skal fiske med fletline, så har du nok opdaget, at det kan være lidt svært med de knuder. Palomar fiskeknuden er ubetinget den nemmeste knude, når det kommer til fiskeknuder til fletline. Den er super stærk, og så er fiskeknuden her også nem at binde.

Abu Garcia viser her, hvordan du binder Palomar fiskeknuden.

Uni fiskeknuden – super nem!

Uni fiskeknuden er ubetinget den nemmeste fiskeknude, der findes. Den egner sig særdeles godt til nylon, monofil og fluorocarbon fiskeliner. Du kan også godt få den til at lykkedes til fletliner. Men skal du have maks succes med en fiskeknude til fletliner, så skal du kigge på Palomar fiskelinen ovenfor.

Abu Garcia viser her, hvordan du binder Uni fiskeknuden.

Skriv et svar